module-flow-content

Despre noi

module-flow-content
module-flow-content

Wörwag Pharma România: Competență în biofactori

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG este o companie farmaceutică germană, de familie, cu sediul în Böblingen, lângă Stuttgart. Compania a fost fondată în anul 1971 de Farm. Dr. Fritz Wörwag. În prezent, deține 22 de filiale internaționale aflate în Asia, Europa și America de Sud.

Wörwag Pharma dezvoltă, produce și distribuie medicamente pentru prevenirea și tratarea bolilor asociate stilului de viață. Compania este dedicată utilizării clinice a biofactorilor – vitamine, minerale și oligoelemente – pentru prevenirea și tratarea, în principal, a afecțiunilor metabolice, precum diabetul zaharat.

Portofoliul companiei Wörwag Pharma cuprinde medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente care se eliberează fără prescripție medicală și suplimente alimentare. Produsele noastre pot fi achiziționate doar din farmacii. Ele sunt utilizate în prevenirea și tratarea complicațiilor diabetului, tulburărilor sistemului nervos (neuropatii), precum și pentru afecțiuni cardiovasculare și neurologice.

 

Campania „Stand up for your feet!”

Campania „Stand up for your feet!” este o inițiativă Wörwag Pharma dedicată conștientizării neuropatiei diabetice. Este o campanie globală ce se desfășoară la nivel internațional, în toate țările în care suntem prezenți.

Campania urmărește creșterea gradului de conștientizare a consecințelor neuropatiei diabetice, a necesității depistării și tratamentului precoce.

Prin această campanie, Wörwag Pharma România se angajează ca, împreună cu dumneavoastră, cu toți susținătorii și promotorii acestei campanii, medici, farmaciști, asistenți medicali, persoane ce suferă de diabet, familii ale acestora, autorități publice, să contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții persoanelor ce suferă de diabet, printr-o comunicare și o educație terapeutică adecvată.

Neuropatia diabetică este o complicație critică a diabetului zaharat. Diagnosticul precoce și tratamentul adecvat vor avea ca rezultat reducerea numărului de amputații în rândul persoanelor cu diabet.

Puteți urmări aici opiniile a două personalități importante din domeniul neuropatiei diabetice, exprimate cu ocazia evenimentului de lansare a campaniei.

Prof. Dr. Gabriela Radulian

Conf. Dr. Anca Pantea Stoian

Stand up for your feet! Ia atitudine!